MELVITA: Francoska organska kozmetika

četrtek, november 23, 2017
Na lepotni konferenci (BBMULJ) nas je že tretje leto razvajala kozmetika Melvita. Letos so nam podaril vse v nežno roza in zlati barvi. Še preden se je konferenca sploh začela, smo se že lahko pocrkljale z darilci.



Teden pred konferenco so mi punce iz Melvite poslale v preizkus cvetno vodico damaščanske vrtnice, ki kožo vlaži in obnavlja. Zelo mi je všeč modra flaška z nežno razpršilko, ki ne pušča gromozanskih kapljic na obrazu (in te ne stušira samo z enim pršilom). Vonj po vrtnicah meni ni najljubši, ampak na srečo je ta zelo prijeten (ne po tistih starih parfumih iz vrtnic)


Uporabljam jo skozi cel dan, saj zjutraj kožo neguje, čez dan poskrbi make-up ostane svež in zvečer pomaga očistiti kožo. Zjutraj in zvečer z vodico očistim obraz in potem nanesem kremo. Kožo intenzivno navlaži, obnovi in nežno odišavi.

Cena: 7,50€ (50 ml) ali 15,30€ (200 ml)

Mini verzijo vodice smo dobile tudi na konferenci, da je naš make-up izgledal odlično do večernih ur.

Letos so bila darilca res čudovita. Že pred zajtrkom smo dobile darilne vrečke, ki so vsebovale svetlo roza zvezek, kuli in torbico. Povsod so bile vključene male svetleče čebelice in panj. V torbici so se skrivali izdelki linije L'OR BIO (izjemno zlato olje, izjemna krema za roke in pilica za nohte). Trojica je bila obarvana v zlato-belih odtenkih.




IZJEMNO ZLATO OLJE (Linija L'Or Bio)

˝MELVITA je z natančnostjo zlatarjev zasnovala izjemno suho olje L'OR BIO® – ORGANSKO ZLATO. Izbirala je med najbolj dragocenimi negovalnimi organskimi olji in izbrana olja združila v popolno sinergijo. Najžlahtnejša olja so združena v vseh odtenkih zlata:
-Rumeno zlato: arganovo olje iz Maroka s čudežnimi negovalnimi lastnostmi je združeno z eksotičnima obnavljalnima kendi oljem iz Indonezije in inca inchi oljem iz Peruja
-Rdeče zlato: olje buriti iz Brazilije neguje kožo in poudari zdrav sijaj polti. 
-Belo zlato: pracaxi olje iz Amazonije krepi lase in jim povrne sijaj.˝

Suho olje je 100% naravnega izvora in je primerno za nego telesa, obraza in las.


Olje res božansko diši in se ekstremno hitro vpije v kožo. Koža je po uporabi zelo mehka, lasje pa so svilnati in sijoči. Včasih ga nanesem na mokre lase in jih potem posušim, če pa imam ˝bad hair day˝ in so lasje neukrotljivi, ga nanesem tudi na suhe (doda čudovit vonj + lesk in jih ne zmasti).

Primerjava z Nuxe suhim oljem (Huile Prodigieuse):


Melvita L'Or Bio
Nuxe Huile Prodigieuse
Pakiranje:
Steklena flaška s kapalko
Steklena flaška s pršilko
Vonj:
Naraven, nežen, prijeten
Parfumnski, močen, prijeten
Vpijanje v kožo:
Zelo hitro (ne pušča madežev)
Bolj počasi kot Melvitin (ne pušča madežev)
Občutek na koži:
Nežna in mehka koža
Nežna in mehka koža z občutkom mastnosti
Cena:
20€ (50 ml) ali 32,90€ (akcijska cena: 27,73€ za 100 ml)
16,90€ (50ml) ali 25,90€ (100 ml)
(Oba izdelka sem dobila od podjetji.)

Oba imata svoje prednosti in slabost. Če bi izbirala med obema, bi izbrala Melvitinega. Vonj in občutek na koži sta pri Melviti boljša, če pa bi pakiranje imelo pršilko, me razlika v ceni sploh nebi motila. Kljub pakiranju in ceni bi se sigurno odločila za L'or Bio suho olje.

IZJEMNA KREMA ZA ROKE (Linija L'Or Bio)

Krema za roke je zasnovana enako kot suho olje za telo (iz petih dragocenih ekoloških olj). Formula je res zelo hitro vpojna in vonj je enak olju. Oba izdelka sta si zelo podobna po formuli, sestavini in vpojnosti.  



Zraven smo dobile tudi pilico za nohte, ki je po mojem mnenju zelo groba, sestavlja pa zelo lepo darilo.

Izdelke lahko kupite na Melvita.si . Trenutno imajo tudi kar nekaj različnih darilc za praznike.

Ni komentarjev:

Zagotavlja Blogger.